Aniversare Carturesti

In mijlocul acestei saptamani, mai exact joi, 22 noiembrie, se implinesc doisprezece ani de cand exista librariile Carturesti. Cu aceasta ocazie, librariile din Timisoara isi asteapta cititorii pentru a sarbatori impreuna: cu reduceri, ceai, biscuiti, muzica buna, concursuri si un atelier de PaperArt.

Povestea librariilor Carturesti a inceput in urma cu 12 ani intr-o cladire din Bucuresti de pe Strada Edgan Quintet, cand a luat fiinta prima librarie dintr-un lant ce se va extinde mai apoi in toata tara.

Pentru ca sunt de parere ca joi este, de fapt, ziua cititorilor lor si a celor care le trec pragul, cei de la Carturesti nu vor sa vorbeasca despre realizari sau proiecte de viitor, ci vor sa se bucure alaturi de oamenii carora le este drag sa-I viziteze.

Astfel, pentru a sarbatori momentul, orice carte care va fi cumparata joi de la Librariile Carturesti va avea reducere de 10%, iar libraria de pe strada Mercy din Timisoara va avea reduceri de 20% la toate cartile intre orele 22:00 si 24:00.

Vizitatorii vor fi intampinati cu ceai si biscuiti din partea casei, cu muzica de librarie la Carturesti Mercy incepand cu ora 21:00, concursuri de algebra naiva atat in librarii, cat si pe pagina de Facebook, PaperArt cu Incubator 107 si Noni Ambiental Sound in libraria din Iulius Mall, incepand cu ora 19:00.

Pentru cei care doresc sa participe la atelierul de PaperArt, inscrierile se fac la timisoara@incubator107.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *