Plasma Quinton soluția problemelor tale

Produs unic extras din apa oceanica, Plasma Quinton este un produs cu o biodisponibilitatea foarte crescuta si cu un potential terapeutic remarcabil. Plasma Quinton restabileste mediu inter si intracelular sustinand astfel multiple functii al organismului.

Pe timpul sarcinii, fătul va acapara majoritatea mineralelor din alimentația mamei pentru dezvoltarea sa structurală și pentru constituirea lichidului amniotic. El bea pe zi aprox 1L de lichid amniotic, adică 9 si 12g săruri minerale. Aceasta carență în minerale și lipsa lor poate duce la apariției grețurilor de sarcină, preclampsiei, sarcinii toxice, naștere prematură și mai târziu, la demineralizare, rahitism, boala oaselor de sticlă, etc.

Plasma De Quinton in alergii, intolerante, astm.

Când flora bacteriana este dereglată – alergii, disbioze, probleme parazitare, intoleranțe alimentare sau autism – este posibil ca anumite bacterii sau fungi patogeni să fi dereglat terenul biologic și ca atare, să producă o rezistență la orice tentativă de reglare a terenului biologic, mai ales cu Plasma Quinton.

Se recomanda o perioadă de adaptare: 1 fiola primele 3-5 zile, dată treptat pe durata zilei cu o pipetă.

A doua etapa se continua cu 2 fiole pe 3-5 zile si apoi se urcă la 3 fiole pe zi până se termină cutia. Aceste durate pot fi modificate la alegere în funcție de adaptarea copilului, dar nu trebuie întrerupte, deoarece toxinele extrase din celulă au nevoie și pentru eliminare de Plasma Quinton

In cazurile unde copilul refuză gustul sărat al fiolelor de Plasma Quinton, conținutul se poate pune în biberonul cu apă, în sucuri naturale sau direct în mâncare.

În timp, cu ajutorul Plasmei Quinton și al eliminării alimentelor rafinate, copilul își va restabili flora intestinală și va accepta cu plăcere gustul sărat, cel cu care s-a hrănit timp luni de zile în burta mamei.

După această perioadă, care poate varia de la 1 lună la 3 luni, se poate introduce și Plasma hipertonică, diluată cu 3 parți apă Bucovina și administrată cu o seringă sau cu o linguriță de plastic (nu de metal).

One thought on “Plasma Quinton soluția problemelor tale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *