Beautin Collagem, produs revoluționar acum și în România

Beautin Collagen este cel mai vândut și apreciat colagen din România datorită beneficiilor sale miraculoase. Absorția ridicată și efectul profund fac din Beautin Collagen un produs benefic atât pentru articulații cât și pentru piele, unghii sau păr.

Acesta este disponibil în două arome și anume vanilie-căpșuni și mango-pepene. Gustul este unul foarte plăcut și îmbunătățește rata de compliață a celor care consumă Beautin Collagen. Beautin Collagen îmbogățit cu Magnziu redă strălucirea pielii, oferind o hidratare corectă a acesteia, întărește părul și unghiile. De asemenea contribuie la funcționarea normală a oaselor și mușchilor, la reducerea oboselii și la buna funcționare a sistemului nervos.

Beautin Collagen are în compoziția sa colagen hidrolizat Peptan sub formă de peptide, care sunt deja descompuse până la o dimensiune potrivită în vederea absorbției de către organism, cât și pentru o utilizare mai bună și mai eficientă.

Colagenul din pește reprezintă o sursă naturală pură de colagen, iar studiile au demonstrat faptul că este mai ușor absorbit de către organism. Vitaminele A, C, ale complexului B și zincul în combinație cu colagenul și acidul hialuronic, sunt concentrate într-un deosebit complex integrat de frumusețe, ce asigură atât elemente nutritive primare, gata de folosire, cât și micro nutrienți, care contribuie la stimularea producției naturale de colagen de către organism.

În funcție de scopul pentru care este administrat tratamentul cu Beautin Collagen poate avea durată diferită:

  • pentru păr, piele sau unghii se recomandă un tratament de 3 luni de zile, repetat de 2 ori pe an sau de câte ori se simte nevoia;
  • pentru probleme aticulare durata tratamentului este mai lungă ajungând până la 6-9 luni de zile, în funcție de gradul de afectare al articulațiilor și de cât de repede se simt ameliorări.

Ca și reper administrarea tratamentului cu Beautin Collagen îmbogățit cu Magneziu este recomandat a fi continuat 2 săptămâni după dispariția simtomelor neplăcute, pentru a fi siguri pe rezultatele obținute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *