Tractari auto in Timisoara

Proprietarii de masina se bucura de mobilitate, dar isi asuma atat niste costuri, cat si niste riscuri. Nu vorbim aici despre tariful pentru schimbarea consumabilelor si nici despre taxe de drum, de parcare ori asigurare RCA. Ci despre acele momente neprevazute in care, dintr-un motiv sau altul, masina decide ca nu mai vrea sa functioneze, eventual si la ceva mai multi kilometri de casa.

In astfel de momente sunt utile serviciile de tractari auto. Daca esti pe raza judetului Timis sau pe unul dintre drumurile de la sau spre Timisoara, dar in judete limitrofe, poti apela la o companie de tractari auto din orasul de pe Bega. Spre exemplu, o companie de tractari auto din Timis are raza de acoperire orasele: Timisoara, Lugoj, Sannicolau Mare, Jimbolia, Deta, Gataia, Recas, Buzias, Arad, Vinga, Deva sau Resita.

Tinand cont de faptul ca numarul acestor companii a crescut in ultima perioada, tarifele sunt acceptabile si calitatea serviciilor este destul de buna. Un aspect important atunci cand alegi o firma de tractari auto e ca aceasta sa aiba in dotare masini mai moderne, pentru a nu risca sa iti lovesti bara din fata a masinii la urcare sau la coborarea de pe rampa (asa cum li s-a intamplat mai multor soferi – pot fi gasite informatii pe multiple forumuri de auto).  Un alt aspect e colaborarea acestei companii cu un service auto acreditat si, preferabil, care lucreaza si cu asiguratorii. Spre exemplu, Tractari Promotor – tractari auto Timisoara sunt detinuti de catre cei de la Promotor – Magazin si Service auto. In felul asta, daca masina se repara pe asigurare, ei te tracteaza, iti comanda piesele si iti repara si masina. Daca masina nu se repara pe asigurare, macar poti afla destul de repede care e problema autoturismului si iti poti da seama de costuri si de perioada necesara pentru reparatie.

Faptul ca ajungi cu masina intr-un service te scuteste si de alte batai de cap: “unde las masina dupa ce am incheiat cu tractarea?”, “cat ma costa reparatia?”, “cu ce ma deplasez de acum incolo?”. La unele service-uri auto, poti beneficia, pe timpul reparatiei, si de masina la schimb.

Unele situatii nu pot fi prevazute, dar daca ai avut ghinionul sa ramai cu masina in drum: ramai calm, vezi care iti sunt variantele si apeleaza mereu la specialisti. Costuri cu 5-10% mai mari iti vor lasa constiinta impacata ca ai facut o alegere potrivita.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *