Zile si nopti cu evenimente si locatii din Bucuresti

Zilesinopti.ro este un domeniu online in care poti gasi extrem de multe informatii despre anumite evenimente ce au avut loc sau ce vor avea loc in marile orase ale tarii: Cluj, Bucuresti, Timisoara, Iasi, Constanta, Suceava, Brasov, Targu Mures, Pitesti, Sibiu, Arad.

Ce evenimente sunt prezentate pe zilesinopti.ro? Ei bine, exista numeroase concerte la care ai putea sa iei parte sau esti curios in ce perioada a anului vor fi pentru a-ti planifica un concediu alaturi de prietenii tai, diverse expozitii de arta, festivaluri importante, petreceri, spectacole in aer liber, spectacole de dans, opera si opereta, circuri sau stand-up comedy si improvizatie, diverse targuri sau nopti de teatru.

In categoria de filme vei pute vedea ce filme si in ce locatii vei putea viziona in urmatoarea perioada in Bucuresti, in cateva dintre marile cinema-uri existente aici: Imax, Cinema Corso, Cinema Europa, Cinema Scala, Cinema City Cotroceni, Cinema City Sun Plaza sau Grand Cinema Digiplex. In plus, domeniul online zilesinopti.ro iti pune la dispozitie cateva informatii particulare despre film, niste mici review-uri, trailere oficiale si o lista cu cinematografele in care pot fi vazute filmele respective.

In plus, fiind un domeniu foarte complex, zilesinopti iti pune la dispozitie si cateva restaurante sau locatii unde ai putea sa servesti cele mai bune si gustoase tipuri de mancare existente in Bucuresti:

1. Restaurantul 1001 nopti iti ofera un meniu autentic din Liban care este ridicat la rangul de arta de maestrul chef, de la produsele nelipsite: hommos sau kebab pana la mezze sau alte tipuri extravagante de mancare.

2. Restaurantul Acuarela Bufet este o braserie cu mancare internationala reinterpretata in stil romanesc.

3. Restaurantul Agrapalace este unul dintre cele mai cautate din Bucuresti si este atragator pentru toti oamenii ce iubesc mancarea.

4. Restaurantul Ali Baba este printre cele mai bune restaurante cu specific oriental din capitala si ofera posibilitatea de organizare a unor petreceri, aniversari, mese festive sau evenimente private.

5. Restaurantul Alioli este un restaurant cu mancare traditionala din Spania, oferind bucate care mai de care mai gustoase si vinuri special alese pentru dorintele tale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *