Trei domenii și tot atâtea motive să alegi Senneville

Indiferent dacă ți-e poftă de o pâine proaspătă și gustoasă, de produse de patiserie savuroase ori de prăjituri și eclere delicioase, alege Senneville! Iată de ce:

Panificație

Toate produsele de panificație sunt fără amelioratori, aditivi, coloranți. Am ales calea mai grea pe termen scurt, din respect pentru clienții noștri și pentru că ne oferă o altfel de perspectivă. Folosim ingrediente premium: făină din cele mai bune cereale, măcinată pe moară tradițională de piatră, semințe de calitate, miere naturală, măsline premium etc. Avem factori de unicitate clari, care ne diferențiază de concurență. Cuptorul tradițional de cărămida, pe vatră, este motivul pentru care avem o pâine unică: Specialitatea Casei. Toate produsele au fost îndelung gândite, analizate și testate ca să se potrivească nevoilor clienților noștri. Am reușit să îmbinăm tehnicile moderne de producție cu metodele tradiționale. Din aceste motive suntem o brutărie redutabilă în Timișoara!

Patiserie

Maestrul pâtissier, cu peste zece ani de experiență în Franța și spațiul francofon, ne-a adus metoda franțuzească prin care am revoluționat modul în care produsele noastre de patiserie iau naștere. Dospire la rece, malaxare în mai multe etape, laminarea succesivă sunt doar câteva dintre tehnicile pe care le folosim. Cum ar trebui să facă orice patiserie din Timișoara, folosim exclusiv ingrediente premium, atât de import (unt franțuzesc, ciocolată belgiană), cât și de la producători locali, pentru prospețime (brânză, mere, nucă etc.) dar și gemuri și dulcețuri din producția proprie.

Oferim o gamă largă de produse, atat coapte cat și congelate, care poate fi adaptată cerințelor fiecărui partener. Micul-dejun cu produsele de patiserie Senneville îi diferențiază pe partenerii noștri de concurență și îi ajută la fidelizarea clienților. Totul prin intermediul acestor adevărate bunătăți!

Cofetărie

#DulceDulce e sinonim cu inovația în cofetărie. Chef pâtissier-ul nostru a implementat o modalitate de lucru și un rețetar care poziționează cofetăria noastră în topul cofetăriilor din Timișoara și din țară. Ingredientele pe care le folosim sunt de cel mai înalt nivel – de la ciocolata belgiană gourmet la untul franțuzesc, la alune și migdale premium și chiar mai multe produse inovative, de genul croquant-ului pe care prea puține locații din România le folosesc. Producem artizanal, dar avem capacitatea de a susține cu produse proaspete toți partenerii noștri. Creăm pentru partenerii noștri produse unice, care să îi diferențieze de concurență. Descongestionăm bucătăriile încărcate de comenzi prin faptul că oferim deserturi premium care necesită în plus doar un plating adecvat – pentru care suntem încântați să oferim consultanță. Cofetăriile Senneville din Timișoara sunt cochete și amplasate în zone bune ale orașului. Dar până la urmă, tot prăjiturile noastre sunt cele cărora le datorăm „celebritatea”, așa că te invităm cu încredere să le guști și să te convingi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Index