Seturi de supraveghere si interfoane

In general sistemele de interfoane sunt folosite pentru comunicarea verbala, dar si pentru a restrictiona accesul in anumite incaperi, diferite proprietati, case, apartamente. Folosindu-te de un interfon, poti afla cine te viziteaza, poti comunica usor cu persoana din exteriorul proprietatii si poti permite sau opri accesul strainilor pe proprietatea ta.

Sistemul de videointerfoane presupune acelasi lucru ca in cazul sistemelor clasice de interfoane, dar aduce in plus beneficiul de a putea vedea si observa persoana care este in afara proprietatii.

Consider ca aceste doua sisteme: cel de interfoane, respectiv cel de videointerfoane reprezinta primul element dintr-un sistem de securitate dintr-o cladire. Totodata, pot fi considerate o bariera pentru orice posibil intrus si un element de confort si siguranta pentru persoanele care locuiesc in proprietatea sau cladirea respectiva. Vizitatorii sau persoanele dinafara proprietatii nu pot forta intrarea sau usile si de asemenea proprietarii nu vor mai fi nevoiti sa mearga pana la poarta pentru a permite accesul in interiorul proprietatii.

Ce beneficii aduc videointerfoanele?

Spre deosebire de sistemele simple de interfoane, sistemele de videointerfoane au incorporata o camera, plasata undeva in interiorul statiei centrale care este situata in afara proprietatii private. Aceasta camera reda imaginile pe niste monitoare incorporate in statiile proprietatii private.

Folosindu-se de diverse metode de lucru, specialistii au proiectat aceste modele de transmitere atat audio cat si video pentru a facilita comunicarea din interiorul unei proprietati cu exteriorul aceleiasi proprietati. Pentru o observare mai buna pe timpul noptii au fost dezvoltate camere video cu led-uri infrarosii care au capacitatea de a clarifica imaginea si de a o reda la o calitate superioara.

Din punct de vedere al pretului, sistemele de interfoane cu supraveghere video sunt mai scumpe decat sistemele de interfoane audio deoarece au incorporata o camera care ajuta la o comunicare mai usoara dintre exteriorul si interiorul unei proprietati, dar oferta de interfoane e mare si puteti alege in functie de buget si necesitati.

Astfel, aceste doua tipuri de supraveghere si limitare a accesului persoanelor straine pot fi foarte de folos si chiar o alegere potrivita inca de la achizitionarea unei proprietati sau de la construirea acesteia. Totusi, puteti opta pentru modelele care au incorporata o camera video deoarece asa puteti observa mai usor cu cine vorbiti sau cine doreste sa intre pe proprietatea dumneavoastra.

Daca aveti nevoie de sisteme de videointerfoane sau de vreun sistem de supraveghere, le puteti gasi pe SpyShop.ro, unde aveti o mare varietate de modele din care sa alegeti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *