Fuste midi groase

Fuste pe care le poți purta și iarna

Rochiile și fustele nu ar trebui purtate doar în sezonul de primăvară-vară. Aceasta este o limitare pe care, din păcate, multe femei nu pot depăși, iar cum încep să apară primele zile răcoroase în septembrie, pun la păstrare fustele și trec la pantaloni

Atunci când te gândești la o fustă groasă cel mai probabil îți vine în minte o piesă tricotată, dar care să fim sinceri, nu îți poate flata formele într-un mare fel. În schimb, îți recomandăm câteva fuste midi groase din materiale ușor de purtat și confortabile, dar care îți oferă și stil și protecția împotriva frigului de care ai nevoie.

Un tricot lejer poate părea subțire, dar fibrele din care este confecționat îl fac să fie mult mai groas decât arată. Dacă alegi un model midi poți alcătui un look în culori specifice de toamnă pe care să îl porți la o ieșire în oraș, sau poți alege să compui o ținută formată din elemente de aceeași culoare, de preferat nuanțe pale, neutre.

Catifeaua este un material foarte versatil pe care îl poți purta atât în ținute de vară, cât și în outfituri pentru anotimpul rece. Prin natura ei, catifeaua este un material mai gros care te va proteja foarte bine de temperaturile scăzute de afară. Dacă acest lucru nu te-a convins încă, poți căuta o fustă midi din catifea care să fie prevăzută cu o căptușeală pentru un strat extra care să te protejeze. Un model foarte în trend acum este fusta de catifea plisată care este disponibilă în toate lungimile. O fustă midi groasă din catifea plisată este o piesă care trebuie să fie prezentă în garderoba ta sezonul acesta.

Din lista noastră nu putea lipsi fusta din lână, deoarece nimic nu este mai potrivit pentru sezonul rece decât lâna. Poți alege să porți fuste midi groase confecționate din acest material care cu siguranță te vor proteja de frigul de afară. De obicei aceste piese sunt disponibile doar în nuanțe închise și neutre în ton cu sezonul, dar dacă simți nevoia să înveselești outfitul prin puțină culoare, o poți face cu ajutorul restului elementelor.

Sezonul acesta rece care stă să înceapă, te sfătuim să porți fuste midi groase atât pentru a te proteja de frig, cât și pentru un plus de feminitate și eleganță!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *