Rochii groase de iarnă

Rochii potrivite pentru sezonul rece

În sezonul rece, cu toții căutăm să ne îmbrăcăm cât mai gros și să ne fie cât mai bine din punct de vedere termic. Dar s-ar putea să pierdem din vedere un aspect foarte important: stilul și eleganța.

Există tendința ca atunci când vremea se răcește să punem tot dulapul pe noi pentru a ne proteja de frig și riscăm să pierdem din vedere feminitatea și stilul. O rochie perfectă pe care o poți purta iarna este cea tricotată, sau de tip pulover. Mai lungi sau mai scurte, majoritatea au o lungime de-asupra de genunchi, pentru că altfel și-ar pierde din farmecul acela de pulover oversized.

Fiind iarnă, ai nevoie de piese care să îți acopere cât mai mult corpul pentru a-ți ține de cald. Datorită faptului că este o rochie scurtă, alege o pereche de cizme peste genunchi care nu doar te vor proteja de frig dar vor adăuga și un plus de stil ținutei tale.

Iarna se poartă mai mult nuanțele închise sau culorile naturale, pământii, iar lucrul acesta te-ar putea duce într-o zonă ștearsă și fără viață. Pentru a nu ajunge în situația aceasta, joacă-te cu accesoriile atunci când compui o ținută pentru a o face mai vioaie și vibrantă. O pereche de dresuri plasă purtată cu stil, un rucsac statement, o pălărie sau o căciulă asortată sunt elemente perfect pentru a ieși din încurcătură.

Pentru că iarna nu ne scutește de mersul la job, trebuie să îți adaptezi și ținutele în funcție de anotimp și temperatură. O rochie de lungime medie dintr-un material jerse gros îți va ține și de cald dar te va face și să păstrezi linia aceea clasică, business, fără a purta multe piese.

Un blazer purtat pe umeri va spori atât confortul termic cât și eleganța. Un truc la care multe femei apelează, este să își schimbe încălțămintea odată ajunse la birou. De la o pereche de cizme perfecte pentru gerul de afară trec la niște pantofi stiletto potriviți pentru temperatura de la job.

Iarna nu trebuie să te oprească de la a purta rochii de iarna și elemente care îți pun în evidență feminitatea. Secretul stă în a alege rochii groase de iarnă din țesături și materiale care să îți țină de cald, dar să arate bine în același timp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *