Constructia unei case de la 0

In perioada 2004-2008 s-au cumparat o gramada de terenuri in zone apropiate de orasele mari, in zone care inca nu aveau canalizare sau curent tras pana la teren. Acum, sase ani mai tarziu, lucrurile nu s-au schimbat enorm. Au mai fost montati stalpi de curent in apropiere terenurilor pentru a ajuta proprietarii sa isi faca mai usor casele, dar din pacate instalarea efectiva a curentului, chiar si cel de santier, are nevoie de autorizatii si o constructie pe care sa poata instala efectiv curentul.

Daca esti in primul stadiu, imediat dupa cumpararea unui teren si vrei sa iti faci fundatie, o sa ai nevoie sa iti cumperi un generator de curent ieftin pentru a putea incepe lucrarile si a merge intr-un ritm cat de cat bun pentru turnarea stratului cel mai important in constructia unei case.

Merita amintit ca inainte de realizarea oricarei constructii, o sa ai nevoie de un arhitect care sa iti deseneze casa conform preferintelor tale, dar si a normelor de protectie in cazuri de cutremur. Pentru ca Romania totusi este o zona activa din acest punct de vedere si cu siguranta iti doresti sa ai o casa solida pentru o situatie de genul.

Revenind, e important sa ai un generator acolo inainte de inceperea lucrarilor pentru ca oamenii sa poata lucra eficient si sa iti termine fundatia si apoi constructia efectiva la rosu. E nevoie de curent pentru betoniera, iar daca faci o fundatie cu beton armat o sa ai nevoie sa iti cumperi un generator de sudura pentru ca lucrurile sa mearga bine.

Iar pentru a iti usura situatia, poti cumpara generatoare si online, putand vedea extact caracteristicile generatorului, consumul si usurinta de utilizare.

Iar dupa ce ai rezolvat problema generatorului, aparatului de sudura, al betonierei si al oamenilor, te poti apuca de construit o casa intreaga in doar o luna, daca vremea tine cu tine.

Dar despre asta vom vorbi intr-un articol separat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *