Accesorii pentru unghii false

Unghiile false sunt accesorii care le fac doamne sa arata mai interesant si ofera un caracter aparte persoanelor care le poarta. Montarea unghiilor false se monteaza mai greu decat credeti voi, iar asta din cauza ca acestea trebuie sa adere foarte bine la unghia naturala, iar daca unghia nu e curatata corespunzator si gelul nu se usuca cum trebuie, exista posibilitatea ca unghia falsa sa cada din senin.

Iata mai jos un scurt ghid pentru montarea unghiilor false:

 1. Manichiurista se spala pe maine
 2. Se dezinfecteaza ustensilele de lucru si mainile cu o solutie de igienizare neiritanta
 3. Se aplica dizolvanta pentru cuticule si pentru unghii din acril si cu ajutorul unui bat de portocal sau al unei pensule mici se indeparteaza cuticulele
 4. Unghia se pileste pentru a deschide canalele longitudinale ale unghiei si pentru a indeparta mecanic murdaria si sebumul, pentru o mai buna aderenta. In acest pas se realizeaza pilirea cu o pila de 120 / 240.
 5. Dupa curatare se aplica un fluid pentru deshidratarea unghiei
 6. Dupa ce acesta se usuca, se aplica Primer-ul pe unghie cu ajutorul unei pensula. In acest proces evitati sa atingeti piele, pentru ca Primer-ul degradeaza chimic unghia naturala.
 7. Într-un păhărel se pune Soluţie pentru curăţarea pensulei, pentru a se putea curăţa pensula după aplicarea fiecărui strat de gel.
 8. Cu ajutorul Pensulei pentru gel, se ia o cantitate mică din Gelul 1 cu Primer şi se aplică pe unghie cu o mişcare în cruce, pentru a sigila unghia naturală şi tipsul.
 9. Se ia o cantitate mai mare de Gel cu primer pentru a da volum unghiei, iar intreaga cantitate de produs se aplica pe marginea libera si apoi pe toata unghia, folosind miscari circulare in sensul acelor de ceasornic.
 10. Dupa uscarea unghiei se finalizeaza unghia cu gel de finisare, iar excesul de gel se elimina cu un servetel.
 11. Unghia se pileste cu o pila de 240 / 320.
 12. Se aplica gelul tip 2, pentru a oferi stralucire unghiei
 13. Dupa ce se finiseaza unghia cu gel, excesul se sterge cu un servetel
 14. Se aplica gel pentru cuticulele sensibile, pe cuticule si pe partile laterale ale unghiei
 15. Dupa uscare, e recomandat spalarea pe maini pentru eliminarea tuturor grasimilor

Cam asta e tot. Daca v-a reusit procesul, trimite-ti un link cu poze in comentarii.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *