5 lucruri utile pentru nou-nascuti

Odata cu sosirea nou nascutului pe lume viata ta se va schimba in totalitate. Majoritatea timpului pe care il ai ti-l vei dedica pentru cresterea sa, ii vei purta de grija 24 de ore din 24, iti vei pastra atentia asupra lui deoarece nu vrei ca acesta sa se loveasca si in timp vei incerca sa il ajuti sa isi dezvolte capacitatiile sale psihice si cunostiintele. De asemenea, vei incepe sa achizitionezi treptat, odata cu cresterea sa, anumite obiecte utile pentru copil.

Iata 5 lucruri importante pentru nou-nascuti care trebuie achizitionate:

1. Scutecele, considerate drept cele mai utile lucruri pentru bebelusi, vor fi cea mai mare problema deoarece trebuie schimbate de cateva ori pe parcursul zilei. Astfel, este recomandat sa achizitionezi scutece reutilizabile pentru economisirea unor bani pe care ii vei putea investi in achizitionarea altor lucruri tot pentru copilul tau.

2. Biberoanele si suzetele sunt si ele niste accesorii folositoare. Biberoanele vor fi utile dupa cateva luni, cand te vor ajuta sa iti hranesti cu mai multa usurinta copilul.

3. Balansoarele sunt foarte usor de utilizat si extrem de practic. Astfel, vei putea sa ai copilul in preajma ta indiferent de activitatea pe care o desfasori in locuinta ta. Create cu un sezut confortabil, balansoarele pot fi utilizate pentru leganarea bebelusului, dar si doar ca scaunel pentru bebelus.

4. Leaganele pentru bebelusi au un sezut confortabil ca forma si dimensiuni. Confectionate din materiale delicate si moi, leaganele sunt extrem de linistitoare pentru momentele mai grele si agitate. Vei putea atasa jucarii cu care bebelusul se va putea juca.

5. Patuturile pentru copii reusesc sa completeze perfect camera unui copil. Cu un design special care ofera odihna perfecta in timpul somnului, patuturile pot avea diverse forme, marimi si culori, toate pe gusturile parintilor si pentru incantarea celor mici. Odata ce copilul tau a crescut si ai decis sa achizitionezi un astfel de patut cauta ceva foarte atractiv pentru copilul tau pentru ca acesta sa poata renunta mult mai usor la patutul de bebelus.

In timp, dupa ce ai achizitionat aceste lucruri, vei putea sa achizitionezi si altele, dar care nu sunt chiar asa de importante.

Vorbind de lucruri importante pentru bebelusi, cei de la BestKids au concurs acum pe pagina lor. Daca te abonezi la newsletterul BestKids poti castiga in aceasta luna un scaun auto Bertoni, foarte util daca trebuie sa mergi cu bebelusul undeva cu masina si cam necesar conform ultimelor reglementari din codul rutier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *