Salopeta roşie de catifea

Mereu seducătoare

Salopeta de catifea este una din piesele cheie ale acestui an. Aceasta este deosebit de chic şi poate aduce o notă retro oricărui look. În ultima vreme catifeaua a devenit materialul vedetă şi poate transforma o piesă casual într-una deosebit de sofisticată.

Dacă până acum nu ai avut motive să investeşti într-o piesă vestimentară roşie, cu siguranţă îţi vei schimba părerea. Iar dacă combini cele două elemente: catifeaua şi culoarea roșie , vei obţine acel ceva care va atrage toate privirile. Salopeta roşie de catifea poate fi piesa-cheie care să te scoată din anonimat în orice situaţie.

O salopetă roşie de catifea este deosebit de chic şi poate să te salveze din cele mai mari provocări stilistice. Totuşi, o ţinută care are ca şi piesă centrală salopeta nu este completă fără accesoriile potrivite.

Aşadar, iată cum să porţi salopeta roşie de catifea:

Fără doar şi poate vei atrage toate privirile în momentul în care alegi să porţi această piesă. Însă pentru un look modern alege să o combini cu nişte sandale negre în stil minimalist sau nişte sandale metalizate. Poart-o cu nişte cercei de mici dimensiuni şi cu un clutch în aceeaşi nuanţă ca salopetă. Incearcă să eviţi pantofii stiletto. Notă: pe lângă sandale, poţi avea în vedere şi pantofii cu bot închis, preferabil rotund.

Chiar dacă salopeta rosie de catifea îţi oferă multiple variante de accesorizare, noi îţi recomandăm varianta clasică şi elegantă: perlele. Optează pentru nişte cercei lungi sau un choker.

Dacă stilul tău este unul minimalist, alege o pereche de cercei de mici dimensiuni cu o formă interesantă. Cu toate acestea, chiar dacă preferi alt stil vestimentar, încearcă să nu exagerezi cu accesorizarea şi să te concentrezi pe un singur detaliu.

În cazul în care ai încredere în tine şi nu îţi este teamă de combinaţiile ieşite din comun, poartaă salopeta roşie de catifea într-o ţinută casual alături de o pereche de tenişi albi. Completează ţinuta cu un rucsac alb din piele şi cu nişte brăţări subţiri din piele într-o nuanţă complementară.

Este simplu să porţi salopetă roşie de catifea. Bazează-te pe faptul că aceasta va oferi o notă seducătoare oricărui outfit şi adoptă o atitudine corespunzătoare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *