Rochii prinse după gât elegante

Lasă-ți umerii la vedere într-o rochie elegantă

Nimic nu exprimă mai multă eleganță și stil decât un model de rochie care îți lasă pielea la vedere într-un mod atrăgător, dar fără a fii vulgară. Îți propunem câteva modele de rochii prinse după gât elegante, perfecte pentru evenimente deosebite!

Pentru un eveniment de seară, o rochie elegantă prinsă după gât este alegerea perfectă în sezonul cald. O astfel de rochie îți oferă mobilitatea de care ai nevoie pentru a te mișca în voie și a te simți bine. Fie că este prinsă cu o panglică, sau cu bretele mai late sau mai subțiri, umerii tăi vor fii expuși la potențialul lor maxim, iar gâtul va fii frumos încadrat de acest element care face diferența. Poți merge și mai departe și să alegi un decolteu adânc, perfect pentru o apariție de seară. Nu uita să ții cont de evenimentul la care participi: nu vrei să fii ridicol și nepotrivit îmbrăcată!

Un alt model de rochie elegantă prinsă după gât este cel scurt. Perfect pentru o cină romantică sau pentru o întâlnire, acest gen de rochie este foarte versatil. În funcție de accesorizarea pe care o abordezi, poți duce ținuta în orice zonă îți dorești, de la un look casual până la unul elegant. O pereche de stiletto cu toc foarte înalt și o geantă de mici dimensiuni sau chiar un pic, sunt accesoriile perfecte pentru un efect cât se poate de elegant și clasic.

De la începutul primăverii până la sfârșitul verii, îți recomandăm culorile calde, deschise, pastelate. Poți obține un efect de păpușă Barbie cu o rochie într-o nuanță roze și accesorizată cu bijuterii delicate. Un model prins după gât și cu un decolteu adânc îți va da alura unei femei puternice și independente, dar vei avea parte și de o doză de inocență datorită culorii.

Prin anumite artificii stilistice, poți balansa zona descoperită a umerilor cu un croi asimetric al părții de jos. Un model suprapus mai scurt în față și mai lung în spate îți va încadra picioarele și întreaga siluetă într-un mod armonios și atrăgător.

De la o cină romantică sau o petrecere cu prietenii până la o nuntă sau un eveniment de gală, poți purta liniștită rochii prinse după gât elegante. Cu siguranță ai făcut alegerea potrivită!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *