Blugi rupți xxl

Află care sunt modelele de blugi rupti în trend

Pentru fiecare tip de siluetă există haine care te ajută să pui în valoare părțile bune și să le maschezi pe acelea care nu îți flatează forma corpului.

În cele ce urmeză îți propunem câteva idei de ținute care au la bază o pereche de blugi rupți xxl. Alege-o pe cea care ți se potrivește și te reprezintă cel mai bine.

  1. Blugii rupți xxl cu talie înaltă

La orice tip de siluetă, marcarea taliei oferă structură ținutei și o face să pară mai bine alcătuită. Dacă ai forme mai voluptoase, nu te teme să porți o pereche de jeanși care îți expun talia. Completează outfitul cu un top strălucitor cu paiete, sandale cu toc și geantă plic asortată. Această ținută este perfectă pentru o ieșire seara în oraș sau pentru o întâlnire.

  1. Blugi rupți xxl skinny

Faptul că ai o statură cu forme mai accentuate nu te poate împiedica să porți jeanși strâmți. Dacă știi cum să îi integrezi corect într-o ținută, rezultatul va fii unul de subțiere și ajungire. Rupturile de pe picior sporesc acest efect. Adaugă în partea de sus un top semi-transparent și un blazer cu volume. O pereche de stiletto negri te pot scoate din încurcătură, iar o geantă voluminoasă va completa întreg outfitul.

  1. Blugi rupți xxl boyfriend

Acest tip de jeanși conferă o anume lejeritate și îți permit să jonglezi cu restul elementelor. Îți propunem să compui ținuta dintr-un tricou lejer, puțin băgat în pantaloni în partea din față și să adaugi o jachetă roșie din piele pentru a avea o pată de culoare.

O geantă stil plic asortată cu jacheta întregește întreg ansamblul. Ca să nu obții un rezultat foarte încărcat, accesorizează cu o pereche de stiletto nud și ai ajuns la ținuta perfectă pentru o zi la muncă sau pentru o ieșire în oraș cu prietenele.

Fie că ești o persoană căreia îi plac liniile drepte sau țesăturile relaxate, cu siguranță vei găsi o variantă de a stiliza blugii rupți într-un mod în care să te simți atrăgătoare și sigură pe tine bazat pe sfaturile oferite. Pe lângă o ținută corect alcătuită este importantă atitudinea pozitivă și încrederea în sine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *