Rochii maxi de mătase

Rochia maxi de mătase este o piesă must-have care ar trebui să se regăsească în garderoba tuturor femeilor. Mătasea este un material fin care are o frumusețe aparte și se simte minunat pe piele. Rochia maxi este un model care se potrivește oricărei femei, iar cea din mătase este ideală pentru ocaziile speciale.

În general, o rochie din mătase naturală are și un preț pe măsură. Totuși, noi spune că își merită investiția, deoarece metrul de material este foarte scump și lucrat la un nivel de înaltă calitate. Manopera durează foarte multe ore, tocmai de aceea rochiile din mătase au prețuri ridicate.

Există multe modele de rochii maxi de mătase, dar cele mai indicate sunt cele lejere. Dacă optezi pentru o rochie de mătase prea strâmtă, pot ceda cusăturile. Designerul Elie Saab este preferatul multor vedete autohtone deoarece crează rochii maxi de mătase sofisticate și elegante. El stăpânește o tehnică înaltă de lucru, tocmai de aceea creațiile sale sunt impecabile.

Mătasea este un material foarte fin, dar contradictoriu este și rezistent. O rochie maxi de mătase este o achiziție ideală deoarece ne va ține mulți ani. Spălată de mână cu mult balsam, rochiile de mătase se deteriorează greu și își păstrează culorile vii. Foarte important este întreținerea acestui material, deoarece este o fibră naturală.

Pe timp de vară, poți alege să porți rochii maxi de mătase în tonuri pudrate precum lila, bleu, roz sau vernil. Pentru un plus de rafinament optează pentru tonalități bej, crem sau ivory. Toamna și iarna poți purta culori mai închise precum navy, verde închis, mov, negru sau burgundy. Totuși, specialiștii vă recomandă să țineți cont în primul rând de propriile preferințe și mai apoi de tendințe.

Dacă ești mică de înălțime și te îngrijorezi că acest model de rochie nu ți se potrivește, noi îți recomandăm rochia maxi strâmtă, eventual cu decolteu în formă de V. Pentru a avea un look proporționat poartă tocuri înalte și o curea în talie.

În rest, pentru celălate femei recomandă rochiile maxi cu siluetă empire pentru serile elegante, iar pentru ținutele de zi rochiile maxi lejere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *