Rochia pulover tricotată

Motive să o ai în garderobă

Chiar dacă este cald afară, trebuie să ne gândim încă de pe acum la articolele vestimentare cu care vrem să ne îmbogăţim garderoba de toamnă pentru a fi o adevărată apariţie odată cu sosirea sezonului rece.

Unul dintre cele mai cool item-uri din garderoba de toamnă este rochia pulover tricotată. Este versatilă, prin accesorizarea corectă poate fi transformată într-o piesă deosebit de chic şi pe  lângă faptul că este confortabilă se potriveşte aproape oricărei siluete.

Cum să porţi rochia pulover tricotata? Iată câteva idei de ţinute:

Ştim că vrei un look cu care să ieşi în evidenţă, aşa că de ce să nu alegi rochii pulover tricotate gri, care să cadă lejer pe corp şi să o asortezi cu o pereche de pantofi Oxford, eventual într-o nuanţă metalică, în vogă în acest an. Adaugă o pereche de ciorapi peste genunchi şi o geantă de umăr cu un imprimeu interesant. Este o ţinută cu care vei atrage toate privirile oriunde vei merge.

De multe ori “ţinută de seară”  este antonimul pentru “rochia pulover tricotată”, însă îţi garantăm că există mai multe moduri de a purta acest tip de rochie chiar şi într-un cadru mai deosebit, precum o întâlnire romantică cu iubitul. Optează pentru o rochie pulover tricotată largă, oversized cu umărul gol şi asorteaz-o fie cu o pereche de pantofi stiletto fie cu o pereche de cizme peste genunchi. Adaugă un ruj roşu şi un ceas cu accente metalice şi eşti gata. Este o ţinută care te va pune foarte bine în valoare şi cu siguranţă vei capta atenţia iubitului tău!

Mai poţi purta rochia pulover tricotată chiar şi în perioada de tranziţie către toamna, când soarele încă străluceşte pe cer. Asorteaz-o cu o pereche de sneakerși albi, o geantă de umăr neagră şi un ceas în aceeaşi nuanţă. Nu uita de ochelarii de soare! Este ţinută ideală pentru zilele relaxate de weekend, când nu vrei altceva decât să te plimbi lejer prin parc să simţi toamna şi să admiri paleta ei de culori minunate!

Există  o mulțime de moduri în care poţi purta rochia pulover tricotată. Trebuie doar să descoperi ce ţi se potriveşte cel mai bine şi să profiţi la maxim de acest articol vestimentar atât de potrivit pentru zilele tomnatice!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *