Pantaloni de in pentru bărbați

Pantalonii de in au acel ceva care îi face deosebiți și denotă mult stil și eleganță, chiar dacă nu sunt dintr-o țesătură clasică de tipul stofei. Încearcă acest trend și optează pentru combinații deosebite!

Poți fi sigur că de fiecare dată când vei purta pantaloni de in pentru bărbați, ținuta ta nu va trece neremarcată, iar acest lucru se datorează faptului că această piesă nu este atât de populară pe cât ar trebui să fie. Fiind o țesătură din fibre naturale, este știut faptul că nu are nicio urmă de elasticitate, motiv pentru care cele mai multe perechi de pantaloni de in pentru bărbați nu au un croi strâmt ci mai degrabă unul drept și lejer.

Sunt foarte populare ținutele de tip marinăresc la a căror bază stă celebra combinație de alb și bleumarin, câteodată și o notă de roșu. Pentru a compune o astfel de ținută, sunt anumite elemente specifice de genul unui top în dungi albe cu bleumarin și de cele mai multe ori o pereche de pantaloni lejeri. Îți propunem să încerci o nouă abordare a acestui stil și să alegi o pereche de pantaloni de in pentru bărbați pentru a transforma radical ținuta într-una interesantă și la modă.

Toată lumea are în garderobă o pereche de jeanși, dar îți garantăm că nu oricine are și o pereche de pantaloni de in pentru bărbați. De obicei aceștia se găsesc în culori neutre de genul alb, gri, crem, dar dacă ești de-ajuns de norocos poți da și peste nuanțe de genul roșului sau albastrului. De asemenea, și lungimile pantalonilor variază de la cei clasici lungi până la croiuri mai scurte, chiar de-asupra de genunchi. Din punct de vedere al încălțămintei, poți purta de la șlapi și mocasini până la pantofi casual sau chiar semi-formali, acești pantaloni fiind foarte versatili și permisivi.

Fie că alegi să îi porți în concediu la o plimbare romantică alături de iubită pe plajă, fie că îi integrezi în ținute casual de zi de zi, o pereche de pantaloni de in pentru bărbați nu ar trebui să lipsească din nicio garderobă care se respectă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *