Muzica & video sharing la detaliu

muzica de clubMuzica & video sharing la detaliu

Sound & video sharing este foarte popular. Portalele care permit preluarea flv-urilor pe alte site-uri sunt tot mai multe, insa cateva ies in evidenta prin modul in care au organizata informatia si continutul nisat. Unul dintre aceste portale este YouClubVideo.com – in momentul de fata probabil cel mai mare system de video sharing axat pe muzica.

Ideea pe care merg cei de la YouClubVideo este de a avea cat mai mult continut premium, insa nu se dau in spate nici de la continutul creat de utilizatori. Deci videoclipurile sau filmarile realizate de utilizatori cu scop final promovarea muzicii sunt permise. Insa cu siguranta nu veti gasi videoclipuri amuzante, politisti care nu isi fac treaba, politicieni sau alte categorii de genul acesta.

Ultima gaselnita a celor de la YouClubVideo este blogul, pe care incearca sa promoveze unele piese sau cluburi. Printre start-ups in blogposturile portalului de muzica se afla piese precum : Madonna – The power of goodbye , 50 Cent – Flight 187 sau DJ Tiesto – Power Mix, urmand insa, ca in viitor, sa apara si informatii detaliate despre cateva cluburi si evenimentele din respectivele cluburi. Daca totusi te grabesti si vrei sa gasesti un club mai repede, poti apela direct la Catalogul de Cluburi al site-ului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *