Jachete din denim pentru femei

Cum le porţi

Jacheta din denim se bucură de o popularitate de neegalat pe scena modei. O vedem la show-urile de modă, pe străzi, la bloggerite faimoase, iar motivele care ne fac să vrem să o avem şi în garderoba noastră sunt nenumărate.

Deşi poate părea o piesă vestimentară greu de asortat, de fapt poate fi inclusă în cele mai cool combinaţii, de la cele sport până la cele elegante.

Aşadar, iată cum să asortezi jachete din denim pentru femei, pentru a obţine nişte ţinute în pas cu moda.

Ținuta feminină

Dacă vrei o ţinută feminină, poartă jacheta din blugi cu o rochie cu imprimeu floral şi cu botine biker. Pentru a completa ţinuta, adăugă nişte brăţări din piele, o geantă de umăr simplă şi o pereche de ochelari de soare. Aceasta este o ţinută cu accente boho, ideală pentru primăvară sau toamnă.

Zile de iarnă

În zilele mai răcoroase, poţi purta jacheta din denim în combinaţie cu o pereche de colanţi şi cu un pulover supradimensionat. Pentru ca look-ul tău să fie şi mai călduros, adaugă nişte cizme înalte, peste genunchi, un fular pufos şi o pălărie, sau o căciulă cu moţ în funcţie de preferinţe. Ai obţinut o ţinută casual-chic, perfectă pentru o plimbare într-o zi blândă de iarnă.

La birou

Poţi purta jacheta din denim chiar şi la birou, în combinaţie cu o fustă conică, până la genunchi şi cu o cămaşă cu accente masculine sau o cămaşă albă, simplă. Accesorizează cu nişte pantofi cu toc, o geantă de mână supradimensionată şi un ceas elegant.

La întâlnire

Jacheta de blugi nu trebuie purtată doar ziua. O poţi purta chiar şi seara, cu o rochie elegantă şi cu o pereche de pantofi cu toc. Noi am miza pe o rochie de cocktail neagră, conică, până la genunchi şi o pereche de stiletto, pentru zilele de vară, nişte sandale minimaliste în aceeaşi nuanţă cu rochia. Completează cu un colier statement, şi coafează-ţi părul în bucle lejere. Jacheta din denim nu va face altceva decât să dea o notă mai relaxată acestui look.

După cum vezi, pe lângă faptul că merge la orice, jacheta din denim este una din acele piese vestimentare care nu se demodează niciodată. Este păcat să nu o incluzi şi tu în garderobă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *