Jachete biker pentru iarnă

Piesa ideală pentru un stil desăvârșit

Jachetă biker rămână în continuare, după foarte multe sezoane, o piesă de rezistență pentru garderoba noastră. În plus, oriunde ai întoarce capul, vei zări măcar o geacă din piele, ceea ce o și face o piesă deosebit de cool și necesară pentru orice fashionista.

Inițial, jacheta biker a fost lansată de James Dean și Marlon Brando, impunându-se în vestimentația rock, însă cu timpul a început să fie inclusă chiar și în ținute elegante, depășind granițele. Prin urmare, dacă nu ai deja o jachetă biker în garderoba, este momentul să îți achzitionezi una. Ține cont de stilul tău vestimentar și de ce ți se potrivește cel mai bine, nu alege neapărat ce este în tendințe.

Cu puțin layering, jacheta biker poate fi inclusă chiar și în ținutele de iarnă. Alege însă, un model cu guler din blană și cu blană pe interior pentru un look cât mai călduros. În caz contrar, dacă alegi o jachetă biker foarte subțire, poart-o pe sub un palton gros, oversized. Modalitățile de asortare sunt nenumărate.

Pentru zilele de iarnă cu zăpadă, poartă jacheta biker cu blăniță împreună cu o fustă până la genunchi, pe sub care să adaugi niște dresuri groase și o pereche de ghete biker. În partea de sus aceesorizeaza cu un fular gros, niște mănuși din piele și o pălărie tip Fedora.

Pentru un look de iarnă confortabil, dar la modă, asortează jacheta biker cu niște blugi boyfriend, pe sub care să porți niște dresuri groase pentru un plus de căldură. Alege să completezi această ținută cu niște botine cu toc înalt și accesorizeaza cu o geantă de umăr în mai multe culori, o pereche de mănuși și o căciulă tricotată cu moț.

Poți purta jacheta biker cu blăniță chiar și atunci când te pregătești să mergi la un eveniment mai rafinat. Această jachetă nu va face altceva decât să dea o notă masculina și modernă look-ului tău. Așadar, poartă jacheta cu o salopetă elegantă pe care să o completezi cu niște cercei candelabru sau un colier supradimensionat. Alege să ieși în evidență cu un look all-black!

Care este modalitatea ta favorită de a purta jachete biker pe perioada iernii?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *