Gigi Becali si-a recuperat Mercedesul

Gigi BecaliGigi Becali si-a recuperat Mercedesul

Patronul Stelei si-a recuperat limuzina in timp record. Dupa doar patru ore si jumatate de la furtul Mercedesului sau, Gulie a dat de urma hotilor si i-a adus lui Gigi masina inapoi.

Becali nu a parut prea afectat de faptul ca masina i-a fost furata. El a plecat acasa cu masina nepotului sau, deorece urma sa intre in direct pe postul Realitatea TV intr-o discutie despre comunism. Patronul Stelei si-a facut mai departe treburile linistit, bazandu-se probabil de ajutorul rudelor si al apropiatilor.

Si Becali are toate motivele sa o faca. Gulie a dat de urma hotilor in jumatate de ore, a adunat un "comando" si a plecat de urgenta spre localitatea Afumati, unde a dat peste hotii limuzinei. Acestia incercau sa ii schimbe placutele de inmatriculare cu unele din Germania, insa au fost prinsi inainte sa reuseasca sa isi duca planul la bun sfarsit.

 

Asadar aventura Mercedesului lui Becali s-a terminat foarte repede, in doar patru ore si jumatate. Becali s-a aratat totusi suparat de faptul ca i se schimbase postul de radio preferat, pe care il setase la aparatul limuzinei.

Sursa : Cancan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *