Fustă lungă cu crăpătură

Fii cea mai sexy apariţie sezonul acesta

Cu toate suntem puţin nostalgice la gândul că vara a trecut şi a trebui să renunţăm aşa rapid la hainele vaporoase, fustele scurte şi rochiile care ne făceau să arătăm atât de bine în orice moment al zilei. Trebuie totuşi să nu ne culcăm pe-o ureche, şi să evităm să ne înfofolim în cele mai plictisitoare haine din dulap odată cu sosirea vremii reci.

Cu toate că blugii sunt favoriţii noştri în majoritatea timpului, trebuie să avem şi momente în care să scoatem la iveală femeia sexy, să revelăm latura noastră senzuală. Iar pentru a face acest lucru nimic nu este mai potrivit pe timpul toamnei decât fusta lungă cu crăpătură.

Lungimea fustei îţi va da o alură diafană, iar crăpătura de pe picior te poate transforma în femeia sexy care va întoarce capetele tuturor.

Pentru a nu da greş purtând-o, iată câteva sfaturi utile:

Pentru ţinuta casual cele mai potrivite combinaţii sunt: Fusta lungă cu crăpătură alături de bluze simple sau cu imprimeuri de sezon: frunze, bufniţe sau imprimeuri funny: pisici amestecând cu patos într-un ceaun licoarea magică (ştim cu toţii că toată lumea iubeşte pisicile). La capitolul încălţăminte ai mai multe variante de la botine cu talpă plată la sneakersi, espadrile sau chiar cizmuliţe UGG. Pentru a menţine echilibrul ţinutelor casual poartă fusta lungă cu jachete scurte în talie, care se opresc acolo unde începe fusta. Accesorizează ţinutele cu pălării fedora, brăţări fine, genţi de umăr sau rucsacuri din piele.

Fusta cu crăpătura nu este potrivită ţinutelor business. Asta doar în cazul în care ai libertatea de a-ţi alege ţinutele şi nu ai un dress code foarte strict.

În ţinutele de seară, pe de altă parte, poate fi elementul cu care vei stârni admiraţia celor din jur. Alege nuanţe puternice care atrag atenţia şi asortează-le cu bodysuituri sau bluze din dantelă sau mătase. Optează pentru sandale cu toc înalt, stiletto, botine cu toc înalt sau chiar cizme peste genunchi dacă fusta are o crăpătură mai amplă.

Făcând alegerile potrivite vei putea integra purta cu succes fusta lungă cu crăpătură atât în ţinute casual cât şi în ţinute elegante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *