Cum să porţi pantalonii palazzo

Cei mai femini pantaloni ai toamnei

De cele mai multe ori femeile caută să îşi îmbogăţească garderoba cu piese atemporale, relaxate, dar foarte chic şi care să fie potrivite pentru orice anotimp.

Pantalonii palazzo se încadrează în această categorie. Nu sunt potriviţi numai pentru sezonul estival, ci şi pentru toamnă/iarnă. Trebuie doar să faci combinaţiile potrivite.

Iată cum să porţi pantaloni palazzo în funcţie de stilul vestimentar.

Casual

Acest look avantajează mai ales persoanele mai înalte. Poartă pantalonii cu botine cu talpa joasă sau cu sneakersi şi o bluză mulată. Accesorizează ţinuta cu o pereche de ochelari de soare şi un colier statement pentru un look eclectic.

Cool

Dacă vrei un look cool de toamnă alege să porţi o pereche de palazzo albi împreună cu un pulover pe gât supradimensionat de nuanţa fildeşului. Adăugă nişte bijuterii aurii şi o geantă de piele nude.

Office

Cu siguranţă pantalonii palazzo merg purtaţi la birou. Te vei simţi foarte relaxată purtându-i, iar completaţi de o cămaşă simplă în culori potolite şi de o pereche de botine nude cu toc mediu gros va arăta foarte bine.

Elegant

Dacă vrei un look elegant poartă o pereche de palazzo într-o nuanţă nude cu o bluză mulată cu decolteu în V sau cu un top simplu, mulat, fără mâneci şi desigur, cu o pereche de stiletto sau nişte sandale minimaliste. Ideal ar fi să mergi pe un look monocrom şi să adaugi o curea aurie în talie.

Sofisticat

Combinaţia stilului casual cu cel elegant duce la obţinerea unui look elegant. Poartă o pereche de palazzo negri cu o helancă nude şi o brăţară cuff aurie. Adaugă un ruj roşu pe buze! Este ţinuta ideală pentru o ieşire în oraş, un cocktail sau un eveniment deosebit/conferinţă.

Trebuie să încerci şi tu pantalonii palazzo, însă alege cu prudenţă modelul. Combina-i cu topuri mulate, helănci, pentru a echilibra ţinuta şi cu curele în talie. Talia înalta va reuşi să avantajeze orice tip de siluetă pentru că o alungeşte şi subţiază optic picioarele.

Mixează pantalonii palazzo cu diverse piese ducându-i ca stil în acea zonă în care te simţi cel mai confortabil!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *