Cum să porţi pantalonii chino

Alternativa perfecta a blugilor clasici

Ce sunt pantalonii chino? Sunt pantaloni simpli din bumbac disponibili în absolut orice culoare posibilă. Chiar dacă sunt recomandaţi mai ales pentru sezonul cald, îi putem purta fără grijă chiar şi toamna.

Reprezintă alternativa perfectă a blugilor clasici pentru că sunt mult mai comozi, bumbacul este mult mai calitativ decât denimul şi în plus pot fi foarte uşor integraţi chiar şi în ţinutele business.

Cum să nu iubim aceşti pantaloni, când îi putem încadra atât de uşor într-o mulţime de outfituri, de la cele sport la cele elegante.

Iată cum să porţi pantalonii chino sezonul acesta:

Pentru un look casual poartă pantalonii cu un tricou şi cu o jachetă din denim. Adaugă nişte sneakersi şi ai alcătuit ţinuta completă pentru o zi relaxată în oraş.

Pentru o ţinută potrivită mediului de lucru, asortează o pereche de pantaloni chino cu o cămaşă simplă care se închide până la gât, o cravată, un sacou casual şi o pereche de mocasioni de piele. Pentru a da un aer mai relaxat acestei ţinute poţi renunţa la cravată şi o poţi înlocui cu o eşarfă supradimensionată.

În cazul în care este prea frig afară poţi alege să porţi o pereche de chino într-o nuanţă închisă (navy) pe care să îi asortezi cu o cămaşă peste care să adaugi un pulover roşu. Completează ţinuta cu o pereche de pantofi eleganţi maro şi cu un ceas de mână maro cu accente vintage. Deasupra poţi adăuga un palton simplu sau un blazer. Cu siguranţă într-o asemenea ţinută vei reuşi să furi privirile tuturor colegelor de birou.

Pentru ocaziile mai sofisticate sau pentru o întâlnire romantică, poartă o pereche de chino într-o nuanţă caldă de toamnă, precum galben muştar, bej sau chiar o nuanţă pastel şi asortează-i cu un tricou polo, un blazer şi cu nişte espadrile. Dacă vrei un look cu o notă mai glam, înlocuieşte tricoul cu o cămaşă în carouri şi adăugă un ceas de mână clasic și o pereche de ghete biker.

Aceşti pantaloni îţi oferă libertatea de a te juca cu imaginaţia pentru a compune ţintele tale favorite. Aşadar, dacă până acum jeanşii erau preferaţii tăi, posibil să li se alăture şi pantalonii chino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *