Cu ce să asortezi ochelarii de soare aviator

Aviator style – cel mai popular model de ochelari de soare

În sezonul estival ochelarii de soare aviator sunt considerați piesa centrală în rândul accesoriilor. Acest model de ochelari este potrivit tuturor persoanelor, indiferent de trăsăturile fizice sau de personalitate. Alături de wayfarer, ochelarii tip aviator rămân în tendințe și sunt nedetronați în materie de popularitate. Pentru persoanele care iubesc moda aceștia reprezintă o soluție trendy și la îndemână, foarte ușor de purtat atât la ținute sport, cât și la cele smart-casual sau chiar elegante. Ochelarii de soare aviator sunt versatili pentru că sunt ușor de asortat, dar au și capacitatea de a flata orice chip.

Ochelarii de soare sunt un accesoriu important, iar cei aviator style pot fi purtați atât de bărbați cât și de femei. Pe lângă caracterul utilitar pe care îl au, și anume a ne proteja de razele soarelui, aceștia au și o mare importanță stilistică. Dacă te întrebi cu ce să asortezi ochelarii de soare aviator – răspunsul este cu aproape orice! Ei se potrivesc la ținute sport, casual, smart-casual și chiar business.

Pentru o plimbare în oraș alegeți o pereche de ochelari cu rame colorate care se potrivesc cu o ținută lejeră compusă din materiale naturale în culori vii.

Bărbaților le recomandăm să poarte un costum elegant care va arăta impecabil cu o pereche de ochelari de soare aviator clasici.

Dacă mergeți la un cocktail party sau la o petrecere pe o terasă, puteți alege o ținută cu accente elegante. Doamnele pot purta o rochie lejeră de vară împreună cu sandale cu toc iar domnii pot asorta ochelarii de soare aviator cu o pereche de pantaloni chinos și o cămașă lejeră.

Deși este important să te gândești mereu cu ce să asortezi ochelarii de soare aviator, nu trebuie să uităm și utilitatea lor. Avem nevoie de ochelari de soare cu lentile de calitate care să ne ocrotească vederea și să ne protejeze de razele puternice de soare. Așadar, țineți cont și de protecția pe care aceștia o asigură, dar și de alți factori, cum ar fi gradul de opacitate a lentilelor, culoarea ramelor, brandul sau greutatea.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *