Bermude pentru plajă

Moda bermudelor a apărut în secoul XX în America și Europa când acest articol era strict destinat doar pentru copii. Adulții trebuiau să poarte numai haine care să le acopere picioarele, deci această piesă vestimentară le era strict interzisă. După anii 1930 bermudele au început să fie purtate doar de sportivi, fiind încă considerate nepotrivite pentru o ținută de zi cu zi.

După cel de-al doilea Război Mondial, când oamenii au început să devină mai libertini, ei au s-au decis să poarte pantaloni scurți. Atât bărbații, cât și femeile au început să poarte pantaloni scurți pentru că reprezentau libertatea. Chiar și soldații care erau departajați în tările tropicale au fost observați purtând bermude.

În ziua de azi, bineînțeles, lucrurile s-au mai schimbat. Mulți bărbați au în garderoba lor cel puțin o pereche de bermude, care sunt mai ales potrivite pentru zilele călduroase de vară. Pentru zilele de vacanță, atunci când vrei să ai o ținută cool și relaxată, noi îți recomandăm să alegi bermude pentru plajă. Pentru un look lejer, este bine să optezi pentru o pereche mai largă, care să îți ofere confort.

Pantalonii tip bermude sunt făcuți din diferite materiale cum ar fi denim, stofă, bumbac sau poliester. Pentru plajă sunt indicați cei sport, unicoloro care nu au foarte multe detalii. Aceștia arată foarte bine alături de o cămașă lejeră sau un tricou simplu. Cu o astfel de ținută poți merge la un eveniment casual care are loc pe malul mării.

Dacă îți plac bermudele sport, ținte minte că acestea se pot purta doar atunci când faci sport, mergi la plajă sau alergi în parc. Nu se potrivesc pentru oraș sau evenimente elegante. Este bine să alegi o pereche de bermude pentru plajă care cu șiret, pentru a-i ajusta pe mărimea ta. Există și modele de bermude cu nasturi, dar în mare totul depinde de gusturile tale.

Indiferent de ce stil vestimentar ai, este necesar să se regăsească în garderoba ta cel puțin o pereche de bermude pentru plajă. În acest fel, atunci când te pregătești de vacanță vei știi ce să pui în bagaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *