Meci amanat in weekend pentru BC Timisoara

Zapada si gerul complica activitatea sportiva a baschetbalistilor din Timisoara, mai ales dupa ce Federatia Romana de Baschet a decis sa amane etapa de la sfarsitul saptamanii din cauza vremii. Pentru BCT aceasta decizie inseamna o reprogramadare a duelului cu baschetbalistii de la giurgiu pentru o data viitoare. Problema apare cand te uiti pe calendarul meciurilor pe care le are BCT.

Previziunile meteo de la sfârşitul acestei săptămâni au forţat FRB să amâne mai toate evenimentele sportive. Cei mai afectaţi sunt Leii din Banat, singurii rămaşi în luptă pe toate cele trei fronturi: campionat, Cupa României şi Liga Balcanică. Şi asta pentru simplul motiv că nu prea se vor găsi date libere în programul alb-violeţilor pentru a putea fi reprogramat acest meci.

„Şi aşa vom juca din 3 în 3 zile în următoarea lună, iar vremea ne strică şi mai mult programul. Partida de la Giurgiu a fost amânată şi nu ştiu când vom avea timp să o mai jucăm. Avem deja două jocuri amânate (n.r. – cu Oradea şi Giurgiu) şi nu cred că mai găsim alte date libere până la finalul campionatului. Zăpadă multă s-a anunţat şi în Macedonia, aşa că şi meciul de marţi de la Skopje e incert”, a explicat preşedintele BCT-ului, Leo de Maio.

Partida de la Giurgiu trebuia să se desfăşoare vineri seara, de la ora 18, şi ar fi fost prima dintr-o serie de 7 jocuri prevăzute pentru luna februarie. „Luna februarie este foarte importantă pentru noi, de aici încep trofeele şi munca de până acum poate sau nu să fie răsplătită. De acum putem începe să culegem roadele. E Final Four-ul Cupei României unde ne dorim să câştigăm trofeul, iar apoi sunt meciurile importante din Liga Balcanică şi vrem să ne calificăm la turneul final, un turneu pe care vrem să îl şi organizăm la Timişoara şi avem şanse bune să îl şi obţinem”, a încheiat şeful leilor.

Următorul meci oficial pentru BCT este programat marţi, 7 februarie, la Skopje, în Liga Balcanică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *