Statusuri smechere si Y!M

Statusuri smechere si Y!M

Yahoo! Messenger este cel mai popular IM din Romania, asta e clar. Nici Skype, ICQ, Live nu vor ajunge la nivelul la care se afla acum Yahoo! Messenger. Aplicatia IM a celor de la Y! ofera foarte multe oportunitati utilizatorilor. Una dintre cele mai “cool” chestii in ochii celor care folosesc Messengerul este functia de status. E usor de faci sharing de informatie, sa ai statusuri smechere si sa dai mai departe linkuri cu Y!M.

Statusuri smechere

Avatarele si statusurile smechere sunt probabil principala atractie a baietilor pe Y!M. Uneori pentru ca doresc sa impresioneze, alteori pentru ca doresc sa iasa in evidenta in lista celorlalti de messenger. Cert e ca un mesaj bine pus la punct se transforma imediat intr-un status de invidiat, un status smecher, asa cum ii spun chiar utilizatorii.

Exemple de statusuri

Nu suntem chiar cei mai in masura sa analizam caracterele utilizatorilor de internet, insa de multe ori mesajele considerate “smechere” raman pur si simplu la stadiul de filozofii intoarse pe dos. O sa va prezentam cateva dintre mai sus numitele statusuri smechere, evident, cu citate de prin listele de Y!M sau de pe internet :

  • Nu beau, nu fumez, ma scol la 6 in fiecare zi, ma culc la 10, nu-mi insel nevasta… wtf ?
  • Mai available ca oricand!
  • My doctor never told me I was crazy … I had to hear it from the fish
  • Cel mai important nu este sa stii,mai important este sa ai telefonul celui care stie.

copyright JBV 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Index