Romania, codasa la promovarea eco

Romania, codasa la promovarea eco

Fenomentul eco a prins amploare si in Romania, insa reusim sa ne mentinem tot la fundul clasamentului atunci cand vine vorba de promovarea ecologismului in online. Internetul este unul dintre cei mai mari consumatori de resurse si de energie si nu ne putem da seama in ce masura e etica promovarea ecologismului pe internet, insa putem urma un trend european in aceasta privinta.

Incercam sa gasim cateva dintre site-urile care ofera informatii legat de ecologism, despre pastrarea resurselor si despre modalitati alternative de energie si putere, asa ca cea mai buna sursa de linkuri poate fi un catalog gen Green Directory. Cautam si site-uri cu continut in limba romana si ramanem miscati : nimic!

Asadar, dorim sa va propunem popularea ( chiar si in comentarii sau emailuri )  unei pagini cu linkuri spre site-uri care promoveaza ecologismul, informatiile despre sursele alternative de energie, mersul pe bicicleta sau masinile hibrid sau eco ( pentru ca, pana la urma, toti suntem intr-o continua miscare si nevoia de deplasare ne face dependeti ). Cu cat mai multe linkuri, cu atat mai bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *