RoEnergy 2012 la Timisoara

Saptamana aceasta in data de 28 noiembrie are loc la Timisoara cea de-a treia editie a celui mai mare targ din vestul tarii de energii regenerabile si eficienta energetica in constructii, RoEnergy.

La targul care se va desfasura in perioada 28-30 noiembrie 2012 vor fi prezente 70 de companii, 35% dintre acestea fiind straine. In anii anteriori, ca urmare a participarii la acest targ, multe dintre companiile straine si-au deschis puncte de lucru sau filiale in tara noastra, contribuind la dezvoltarea economica.

Pe langa expozitia propriu-zisa se vor desfasura diferite conferite cu teme precum energia solara sau bioenergia, vor avea loc cursuri aplicative in domeniul fotovoltaic si intalniri de afaceri.

Cei care doresc sa participe la RoEnergy Timisoara 2012 sunt asteptati cu o serie de surprize, printre care se numara si o tombola a carei premii sunt: un weekend pentru doua persoane in una din locatiile Continental Hotels din Romania, cursuri sustinute de Asociatia Romana a Electricienilor si Romania Green Building Council. O parte din cei prezenti vor primi abonamente gratuite pe un an la revista Energy World.

RoEnergy Timisoara 2012 va avea loc la Pavilion Expovest de pe Calea Lugojului, nr. 7 si va avea ca teme: produsele din domeniul energiei solare, fotovoltaice, eficienta energetica, bioenergia, energia eoliana, microhidroenergia si cogenerarea.

roenergy timisoara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *