Business Hosting si VPN

Domeniul online a devenit unul dintre cele mai importante domenii din prezent fiind utilizat la intreg nivel global. Astfel, necesitatea dezvoltarii persoanelor fizice sau firmelor pe plan online, promovarea lor, dar si gazduirea diverselor site-uri web a devenit importanta pentru toti antreprenorii de pe intregul glob.

Serviciul de hosting (cunoscut drept gazduirea web) reprezinta inchirierea pe o anumita perioada de timp a unui domeniu in care atat antreprenorii cat si persoanele fizice isi pot dezvolta sau mentine o afacere online. Gazduirea web poate fi realizata prin detinerea unui server capabil sa intretina si sa mentina serverul site-ului pornit si la capacitate inalta in permanenta. Cu toate acestea alegerea unui pachet de gazduire web depinde si de traficul si pachetului de hosting ales, printre care si existenta unei baze de date, a unor conturi de mail de legatura si a unor domenii de dezvoltare a site-ului.

Ce este vpn-ul?

VPN, cunoscuta drept virtual private network (retea de internet privata) porneste odata cu utilizarea unui device Wi-Fi care permite trimiterea si interceptarea de date din retelele publice, toate acestea in timp ce beneficiaza de functionalitatea si securitatea retelei private la care nu se poate conecta nimeni fara a primi acces.

Totodata, serverele VPN permit angajatilor sa acceseze in siguranta internetul companiei lor in timp ce calatoresc in afara biroului personal sau a zonelor de lucru si de acces proprii.

Conexiunea de internet a unei retele de internet privata poate fi realizata intre un birou principal, unde este serverul central, birouri regionale si utilizatorii la distanta a serverului ce beneficiaza de o siguranta mai ridicata decat in cazul retelelor publice.

De ce sa alegem Business UPC?

Business UPC este unul dintre liderii pe piata din Romania ce furnizeaza servicii de comunicatii, fiind prezent totodata si in alte 10 tari din intreaga Europa. Serviciile oferite de catre Business UPC au un rol important in satisfactia clientului reusind sa impresioneze si sa il atraga cu un internet de o viteza destul de mare, prin securitatea datelor si a transferurilor interne cat si externe de date, dar si prin varietatea de oferte personalizate pentru companii sau chiar utilizatorii de acasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *