Download WinMentor Update in Mai 2018

Echipa redactiei a mai scris despre WinMentor si cum anume te poate ajuta aceasta suita de programe sa administrezi un magazin, sa fii la curent cu modificarile legislative ori pur si simplu sa incerci sa reduci numarul de ore de munca de verificare pe care trebuie sa le faca departamentele de HR, de contabilitate si chiar si cele de vanzari.

Tinand cont de actualizarile legislative din aceasta primavara (update-urile la Codul Fiscal, introducerea formularului unic si promovarea noilor variante de plata a darilor), e nevoie de documentare suplimentara pe subiect. Intre timp insa, poti descarca WinMENTOR versiunea 857.03, iar prin utilizarea acestei versiuni poti genera si declaratiile “la zi”.

Pentru generarea declaratiei 112 conform OMFP 1931/2018 publicat in Monitorul Oficial pe 10 mai 2018 este necesar sa folositi cel putin WinMENTOR versiunea 857.03.

Lucram in continuare la actualizarea declaratiei 112, dar va asiguram ca facem tot ce este posibil pentru a respecta termenul de depunere al Declaratiei 112 – 25 mai.

Daca nu folosesti WinMentor sau WinMentor Enterprise pana acum, iti sugeram sa citesti mai multe despre aceasta suita de software sau sa iei legatura cu o companie care poate gasi solutii de integrare adaptate business-ului tau. WinMENTOR ENTERPRISE este singurul program informatic de gestiune din România care generează înregistrări contabile automate în mai multe planuri de conturi simultan, pe măsura introducerii documentelor primare, astfel încât informaţia contabilă atât de necesară deciziilor manageriale devine accesibilă instantaneu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *