Bluze cu volane pe umeri

Feminine, romantice, versatile

Anul acesta bluzele cu volane pe umeri sunt în mare vogă. Şi de ce nu? Volanele sunt artificii vestimentare de care ne folosim pentru a echilibra silueta, pentru a adăuga volum acolo unde ne dorim, sau pentru a ne da o notă de rafinament. În plus, volanele sunt mărcile feminităţii şi arată minunat dacă sunt incluse în ţinutele de vară.

Aşadar, ce articol vestimentar poate fi mai potrivit pentru vremea fierbinte, dacă nu bluza cu volane pe umeri? Volanele pe umeri sunt atat de romantice şi cu siguranţă vor avea un impact vizual foarte plăcut.

Mai ales dacă ai umerii înguşti sau sânii mici, aceasta poate fi o alegere foarte bună.

Nouă ne plac foarte mult volanele mari, dramatice. Însă dacă eşti genul de persoană care nu vrea să iese în evidenţă, poţi alege cu încredere bluze cu volane mai mici. Ţine cont de următorul lucru: atunci când porţi o bluză cu volane pe umeri, adaugă accesorii, precum: brăţări, pantofi stiletto, sandale cu personalitate, prinde-ţi părul într-un ponytail sau într-un coc de balerină, însă nu lăsa nimic să interfereze cu mişcarea volanelor.

Pentru ţinute de vară atutentice, optează pentru bluze cu volane pe umeri în nuanţe deschise, nuanţe pastelate, precum: roz pal, somon, albastrul cerului, galben lămâie, verde mentă, nuanţa piersicii. În acest fel, vei obţine outfituri feminine, drăguţe, care îţi vor scoate şi bronzul în evidenţă.

Cât de uşor este să porţi bluza cu volane pe umeri?

Foarte! Este aproape la fel de versatilă ca orice altă bluză ce se regăseşte în garderoba ta. De exemplu, o poţi asorta cu pantaloni lungi, blugi, culottes, palazzo, fuste mini, midi sau maxi, fuste de piele, o poţi purta chiar şi pe sub salopete de blugi. Atât de versatilă este!

Aşa ca modul în care alegi să o porţi ține doar de preferinţele personale.

Recomandare: Pentru ţinuta de zi, poţi asorta bluza cu volane pe umeri cu nişte pantaloni scurţi şi sandale cu talpa plată, în timp ce pentru o ţinută de seară ţi-am recomanda să alegi o fustă mini din piele şi sandale cu toc înalt în stil minimalist.

Ai văzut cât de uşor este să porţi aceasta bluză? Nu mai sta pe gânduri şi înfrumuseţează-ţi dulapul cu o asemenea piesă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *