Teren de golf

teren de golfTeren de golf

Golful face parte din categoria spoturilor premium – royale. Sunt doar anumiti oameni care practica sau care isi permit sa practice golful. Astfel, terenurile de golf din Romania sunt destul de rare. Cateva investitii mai serioase se doresc in judetul Sibiu, una dintre ideile principale pentru realizarea unui teren de golf a plecat chiar de la Cisnadie, insa lucrurile nu prind amploare, asa cum s-ar astepta Federatia Romana de Golf. Astfel, terenurile de golf din Transilvania raman destul de putine.

Practica pe un teren de golf european

Daca doriti sa practicati insa golful, cu un instructor autorizat, aveti la dispozitie o locatie inedita, chiar la Orastie. Daca drumul pana la Arsenal Park nu este un inconvenient, parcul militar de langa drumul european ce leaga Deva de Sibiu este pregatit sa va primeasca in orice zi. Terenul de golf de acolo este pregatit la standarde europene si poate gazdui si competitii profesioniste de golf. 

Pasionatii de golf

Pasionatii de acest sport vor gasi un teren de golf situat intre alte baze sportive si militare. Daca doriti sa luati insotitori care sa aiba o alta activitate, decat cea de pe terenul de golf, este disponibil la cateva minute distanta spatiu pentru paintball, airsoft, basket, fotbal, tenis sau echitatie. Pentru a va face o rezervare la parcul militar de langa Orastie puteti sa accesati aceasta pagina.

Altceva decat “Teren de golf”

Printre alte articole mai puteti gasi activitati si descrieri a acestora, competitii si evenimente de la Arsenal Park:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Index