Damila Maciuca – ACS Poli Timisoara: 0 – 0

Damila Maciuca si-a mentinut recordul din Liga Secunda, nici o infrangere, in timp ce ACS Poli Timisoara nu a reusit sa obtina pana acum nici o victorie in deplasare. Din pacate, a fost un meci fara goluri, scorul fiind 0-0 la finalul celor 90 de minute.

Vali Velcea a trimis în teren următoarea echipă: Kirev – Redzepi, Petrovic, Şeroni, Marovic – Goge, Poparadu, Dobricean, Bălace – Boldea, Szekely. Au mai intrat la oaspeţi: Trandu şi Boştină.

Vremea ploioasă de afară a limitat spectacolul fotbalistic, aceasta poate fi cea mai bună caracterizare a partidei ce ar fi trebuit să fie, teoretic, derbiul seriei. S-au întâlnit locul 2 şi locul 3 al clasamentului.

Deşi proaspăt promovată, Damila a urcat după şapte etape pe locul 2. În partida directă  cu una dintre principalele candidate la promovare, ACS Poli, „măciucenii” au ţinut în şah Timişoara. Nimeni nu a riscat prea mult, iar norocul sau lipsa de ştiinţă a jocului au făcut ca tabela de marcaj să nu se schimbe

Prima parte a întâlnirii i-a găsit pe cei de la echipa gazdă în atac, iar fostul jucător timişorean Adrian Popa a fost unul dintre principalele pericole ale porţii lui Kirev. Timişoara nu a prea avut cu ce să se laude, Boldea fiind singurul cu ceva încercări palide de a face ceva în atac.

Partea a doua a găsit în teren o echipă ACS Poli mai dornică de joc pe poartă. Din păcate, totul a fost doar dorinţă, jocul rămânând la acelaşi nivel. Cei care puteau înscrie au fost tot cei de la Damila, în minutul 78, prin Voinea. Una dintre puţinele acţiuni remarcabile ale oaspeţilor a avut loc în prelungiri, dar acelaşi Boldea a ratat o ocazie bună, trimiţând balonul peste poartă.

ACS Poli Timisoara a coborat pana pe locul 4, in urma victoriei celor de la FCM Targu Mures de astazi, in timp ce Damila Maciuca a ramas si acum pe locul 2. Liderul seriei este, surprinzator, o alta nou promovata, Corona Brasov, care a invins asta si pe Unirea Alba Iulia cu scorul de 2-0 si se afla la 7 puncte in fata Timisoarei si 3 in fata celor de la Damila Maciuca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *