Becali i-a recuperat o masina si lui Copos

gigi becaliBecali i-a recuperat o masina si lui Copos

Dupa scandalul de ieri si alaltaieri cu masina de lux a lui Gigi Becali, au iesit la suprafata si alte situatii interesante. Patronul echipei din Ghencea este prieten de foarte multa vreme cu George Copos, desi in presa, cei doi se cam cearta pe baza fotbalului.

Totusi, patronul Stelei a declarat faptul ca atunci cand i s-a furat masina a stat linistit, deoarece stia ca masina i se va recupera destul de repede. De fapt, Gigi nici macar nu a facut mare tam-tam pe baza faptului ca i s-a furat o limuzina in valoare de peste 100.000 euro pentru ca avea experienta cu situatii de genul acesta, singurul lucru pentru care a fost suparat : faptul ca i s-a schimbat postul de radio din aparatul masinii. 

Gigi a recunoscut ca in trecut l-a mai ajutat si pe Copos cu o masina furata. Patronul Rapidului a sunt in numele unei prietene si Becali i-a transmit mai departe ca se poate rezolva situatia cu 6000 de dolari. Becali a si realizat tranzactia si a recuperat masina pentru Copos, insa patronul Rapidului anuntase, intre timp, ca masina a fost furata, fapt ce l-ar fi putut afecta pe Becali.

sursa Cancan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *