Amical: ACS Poli – FC Caransebes 4-1

ACS Poli Timişoara a reusit sa invinga sambata intr-un amical formatia caraseana Fc Caransebes, scor 4-1, într-un nou amical programat pe „Dan Păltinişanu”. Zăgrean a marcat de două ori, el fiind urmat de Szekely si Basic, un sarb venit în probe la Timişoara.

Spectatorii veniţi sâmbătă pe „Dan Păltinişanu” au avut parte de cinci goluri, dintre care patru în poarta oaspeţilor. Poli Timişoara a învins FC Caransebeş cu un categoric 4 – 1. Scorul a fost deschis de Zăgrean, atacantul timişorenilor înscriind din 11 metri, după ce Dobricean a fost faultat în careul advers. Acelaşi atacant Zăgrean a majorat diferenţa la 2 – 0 în minutul 24, cu un şut sănătos, venit de la cel faultat la prima reuşită, Dobricean.

Repriza a doua a adus o garnitură complet schimbată pentru Poli, o tradiţie pentru amicalele Timişoarei în ultima perioadă. Nimeni nu poate şti ce minune de jucător mai apare la echipă sau cine dispare.

Chiar şi aşa, Timişoara a mai înscris de două ori. A făcut-o prin Szekely, în minutul 59, ultimul gol al partidei fiind reuşit de un sârb venit în probe, Bajiic, cu doar şase minute înainte de finalul partidei. Pentru oaspeţi, golul de onoare a fost reuşit de Staicu.

Timişoara a jucat în prima repriză în componenţa Kirev, Nohai, Petrovici, Redzepi, Marovici,Goge, Poparadu, Dobriceanu, Anitoiu, Gafiţă, Zăgrean. În cea de a doua parte au intrat în teren Coca, Moroiţă, Hasanovic, Boldea, Artean, Trandu, Szekely, Bajic, Şeroni şi Iovan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *