Ziua Europei sarbatorita cu concerte la Timisoara

Ziua Europei va fi sarbatorita intr-un mod deosebit in acest an la Timisoara sau cel putin asa promite directorul Filarmonicii Banatul, Ioan Coriolan Garboni.

Directorul Filarmonicii are in plan sa repete evenimentul care a avut loc in anul 2008 tot de ziua Europei cand de pe ambele faleze ale Begai au putut fi urmariti si ascultati artisti care au cantat de pe un ponton. Pe langa concert, atunci au mai avut loc spectacole cu jonglerii cu flacari si un foc de artificii.

Ioan Coriolan Garboni este acum in cautarea pontoanelor si ambarcatiunilor disponibile atat in Timisoara, cat si in apropiere pentru realizarea unui nou eveniment nocturn pe Bega. Desi locul de desfasurare a evenimentului va fi acelasi ca in anul 2008, respectiv canalul Bega, tema, scenariul, programul si costumele vor fi foarte diferite. In program vor fi si doua soliste din Coreea de Sud, precum si violonista Catalina Costin.

Evenimentul va incepe dupa ce va apune soarele, cel mai probabil dupa ora 21, ca efectele speciale ce vor fi pregatite sa poata fi admirate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *