Neregulile de circulatie fac victime in judetul Bacau

Ultimele zile am consemant in judetul Bacau cateva accidente rutiere, multe din cauza traversarilor neregulamente si neacordarii de prioritate.

In Moinesti, Andrei M., 21 de ani, conducea un autoturism pe strada George Enescu, accidentatu-l pe Jan P. de 61 de ani, ultimul angajandu-se in traversarea strazii intr-un loc neregulamentar si fara sa se asigure. Victima a fost transportata la spitalul din Moinesti pentru ingrijiri medicale. Atat conducatorul auto cat si victima sa au fost testati cu aparatul etilotest cu rezultate negative.

Tot in judetul Bacau, dar in comuna Racaciuni, un autoturism care conducea pe DN 2 s-a angajat in efectuarea unui viraj la stanga spre un drum lateral, neacordand prioritate de trecere unui alt autoturism care venea din sens opus, intrand in coliziune cu acesta. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a lui Dinu Ţ, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Bacău pentru îngrijiri medicale și a rămas internat. Conducătoarea auto şi victima au fost testate cu aparatul etilotest iar rezultatele au fost negative. A fost întocmit dosar penal sub aspectul savârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Ionuţ B., de 27 de ani, din Bacău, conducea un autoturism pe strada Milcov din Bacau, moment în care l-a surprins şi accidentat pe Gheorghe C., de 50 de ani, din judeţul Buzău, care se afla pe partea carosabilă. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Bacău pentru îngrijiri medicale și nu a fost necesară internarea sa. Conducătorul auto şi victima au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative. S-a întocmit dosar penal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *