Timisoara, capitala Earth Hour 2013

Primaria a lansat saptamana trecuta un apel catre toti cetatenii pentru a veni sambata, 9 martie, in Piata Victoriei cu PET-uri, scopul fiind castigarea titlului de Capitala Earh Hour 2013. In urma apelului, Timisoara a reusit sa obtina titlul dorit.

Desi timisorenii au reusit sa adune doar 3,6 tone de PET-uri, mai putin cu 0,2 tone fata de anul trecut, orasul a reusit sa castige titlul de Capitala Earth Hour 2013. In competitie de anul acesta alaturi de Timisoara au mai ajuns in finala orasele Botosani si Ploiesti, care au strans fiecare 2,9 tone, respectiv 2,7 tone de PET-uri.

Timisoara a reusit sa ajunga in finala pentru titlul de Capitala Earth Hour din acest an multumita proiectelor din ultimii cinci ani care au vizat mediu, dar si datorita proiectelor ce sunt in plan pentru perioada urmatoare.

Anul acesta Earth Hour va avea loc pe 23 martie, atunci cand toti oamenii sunt invitati sa stinga lumina pentru o ora cu scopul de a trage un semnal de alarma in ceea ce priveste incalzirea globala si consumul de energie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *