Tanara ucisa de concubinul ei

O tanara in varsta de 18 ani din satul Tohesti, comuna Halmagel, a fost ucisa sambata seara de catre concubinul ei, prin mai multe lovituri de cutit.

Relatia dintre tanara de 18 ani si barbatul de 27 de ani a inceput in urma cu doi ani, imediat dupa aceasta aparand in viata lor si un copil. Fata care tocmai implinise 18 ani a decis intr-o zi sa se mute la Tohesti, la tatal sau vitreg, nemaidorind sa traiasca alaturi de prietenul ei.

Suparat pe decizia fetei, barbatul s-a dus dupa aceasta si dupa copil pentru a-i aduce inapoi la Halmagel. Scandalul produs de barbat l-a determinat pe socrul sau sa cheme Politia, care l-a amendat pe barbat si chiar l-a dus inapoi acasa.

Infuriat de evenimentele care tocmai se intamplasera, barbatul s-a dus iar la Tohesti si a chemat-o pe fata sa stea de vorba, iar cand aceasta a refuzat sa se intoarca cu el, a luat-o la bataie, chiar sub privirile vecinilor care s-au speriat si nu au intervenit nici chiar cand barbatul a scos un cutit. Astfel, tanara a fost injunghiata de 17 ori, atat in zona gatului, cat si in zona lombara, ceea ce a dus la moartea ei.

Concubinul ei a fost retinut, iar duminica a fost emis un mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile pe numele sau, fiind cercetat pentru omor calificat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *