Se incearca musamalizarea accidentului de la Dalkia

In urma cu trei luni un barbat si-a pierdut viata imediat dupa ce termocentrala la care lucra a fost privatizata. Desi a trecut destul timp de la accident, ancheta nu a avansat in acest caz, iar colegii celui care a murit sustin ca se incearca musamalizarea accidentului.

Colegii lui Dumitru Costin sustin ca barbatul nu ar fi trebuit sa lucreze singur in ziua in care a avut loc accidentul, insa acest lucru s-a intamplat din cauza disponibilizarilor ce au avut loc odata cu predarea CET-ului catre Dalkia.

Se pare ca odata cu preluarea firmei CET de catre firma Dalkia Termo Iasi numarul angajatilor a scazut de la aproape 1200 la 520.

Cei de la Dalkia declara ca inca nu au noutati de la Inspectoratul Teritorial de Munca in ceea ce priveste ancheta, iar la randul lor inspectorii ITM sustin ca inca se lucreaza la dosar si ca nu au aparut detalii noi in legatura cu cazul, insa trebuie analizat daca a fost respectat numarul de angajati ce trebuie sa fie prezenti in acelasi timp intr-un anumit loc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *