Pompierii ISU nevoiti sa intervina in Suceava

Vremea rea a provocat ravagii in Suceava, unde, din cauza vantului care a batut cu putere, pompierii ISU au fost nevoiti sa intervina.

In aceasta dimineata din cauza vantului puternic un copac s-a prabusit peste o casa din centrul orasului Suceava, motiv pentru care a fost nevoie de interventia pompierilor de la Inspectorarul pentru Situatii de Urgenta Suceava pentru a-l indeparta. Totodata, pompierii au fost nevoiti sa taie un arbore din zona care era pe punctul de a se prabusi peste masini.

In alta zona a municipiului a fost taiat un copac ce putea sa blocheze o strada principala daca se prabusea. De asemenea in comuna Adancata drumul pe un sens de mers a fost blocat de un copac doborat de vant, pentru care a fost nevoie de interventia angajatilor Directiei Silvice.

Judetul Suceava se afla sub cod galben de vant puternic pana astazi la ora 17 alaturi de judetele: Botosani, Neamt, Iasi, Bacau, Vaslui, Vrancea, Galati, Braila, Tulcea, Constanta, Buzau, Dambovita, Prahova, Mehedinti, Dolj si Olt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *