Pande Lazarevski in vizita la Prefectura Alba

Ambasadorul Republicii Macedonia in Romania, dr. Pande Lazarevski, a vizitat prefectura Alba unde in cadrul discutiilor cu prefectul Ghoerghe Feneser si-a manifestat intreaga sa disponibilitate pentru o potentiala colaborare cu autoritatile din Republica Macedonia, insistand asupra unei cooperari reale si concrete intre agenti economici din judetul Alba si Macedonia. Acesta s-a mai intalnit si cu Alin Cucui (vicepresedintele Consiliului Judetean Alba) si Dorin Serdean (viceprimarul municipiului Alba Iulia)

Cunosc faptul că judeţul Alba este cel de-al 17-lea judeţ pe care îl vizitaţi în cadrul acestui turneu amplu de informare pe care îl întreprindeţi în ţara noastră, dar sper din toată inima ca acesta să fie primul în topul unităţilor administrativ teritoriale cu care veţi colabora. Vreau să vă asigur din nou, de întregul meu sprijin şi să insist asupra organizării unei întâlniri cât mai rapide între investitorii economici români şi macedonieni”, a spus Gheorghe Feneser.

Vicepresedintele Consiliului Judetean Alba a facut cu aceasta ocazie o scurta expunere a investitiilor recente facute in infrastructura judetului Alba, precum si a amplelor manifestari culturale organizate de institutie, in timp ce viceprimarul Sorin Şerdean a punctat faptul că municipiul Alba Iulia este un oraş istoric cu un mare potenţial turistic, dând ca exemplu Cetatea Vauban, care atrage numeroşi turişti străini şi autohtoni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *