O noua expozitie la Iulius Mall Timisoara

Iulius Mall din Timisoara le ofera timisorenilor aproape in fiecare saptamana diferite evenimente, printre care se numara diverse targuri si expozitii. Si in acest weekend mall-ul va fi gazda mai multor evenimente.

De astazi pana duminica se va desfasura la Iulius Mall Targul de Antichitati unde vor fi expuse piese de mobilier, tablouri, argintarie, bijuterii, pendule etc. Targul va avea loc la parterul mall-ului.

Tot aici vor fi prezentate la demisol produse bio si eco, adresate celor care doresc sa aiba un stil de viata sanatos, precum si cosmetice, articole de ingrijire personala si articole de curatenie, toate in cadrul targului EXPO BIO.

O atractie pentru banateni va fi si expozitia de machete militare statice care va avea loc astazi, 30 noiembrie, la parterul mall-ului. Construite in principal din carton, cu mici detalii facute de bucati de sarma si panza, printre cele 30 de modele se vor afla: utilitare, transportoare, tancuri, tunuri de asfalt si instalatii de lansare.

Sambata, cu ocazia Zilei Nationale, Inspectoratul Scolar Judetean Timis va organiza un spectacol de folclor multi-etnic, eveniment ce va fi prezentat de elevii din judet incepand cu ora 16:30 in zona food court.

targ antichitati timisoara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *