O familie din Prahova a murit in urma unui accident

O familie din Prahova mai avea cateva sute de metri pana acasa, dar nu au reusit sa ajunga acolo. Masina a intrat pe contrasens si s-a izbit de un alt autoturism.

Accidentul a avut loc pe DN1B, la intrarea in localitate Bucov, chiar in miezul zilei. Pompierii abia au reusit sa scoata trupurile mortilor si ranitilor din masina.

Cunoscutii familiei povestesc ca ei se intorceau acasa de la supermarket si mai aveau mai putin de un kilometru pana acasa. Insa tanarul de 24 de ani din masina a intrat cu rotile pe pietrisul de pe margine, probabl intr-un moment de neatentie si a pierdut controlul masinii, aceasta rasucindu-se si ajungand pe contrasens a lovit un alt autoturism. Cei doi pasageri din fata, sot si sotie, au murit pe loc, la fel si socrul acestora, care statea in spatele soferului.

“Autoturismul a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un autoturism care circula regulamentar din sens invers” a declarat comisarul sef Stefan Crivat.

In cealalta masina, un tanar de 19 ani dar is soferul de 34 de ani au fost grav raniti. Sectorul respectiv de drum este unul dintre cele mai periculoase din Prahova, motiv pentru care autoritatile au cerut de nenumarate ori ca in zona sa fie instalate separatoare de sens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *