Medic din Suceava acuzat de malpraxis

Un medic din Suceava este acuzat de malpraxis de catre tatal unui copil care si-a pierdut viata in pantecele mamei.

In ziua de 24 aprilie Nicoleta Niga in varsta de 25 de ani a fost adusa la spitalul din Suceava de catre rudele ei din cauza ca fiind insarcinata in luna noua nu s-a simtit bine, semn ca trebuia sa nasca. Desi s-a simtit foarte rau si sangera, medicii au decis sa efectueze operatia de cezariana, pe care i-o recomandasera intre timp, abia a doua zi la ora 13, dupa spusele viitorului sot al femeii, Nicanor Solcan.

Din pacate in ziua in care medicii au decis sa o opereze pe femeie, la 10 dimineata au constatat ca pruncul murise deja.

Fiindca pana la momentul nefericitului eveniment nu au fost niciun fel de probleme cu sarcina, tatal copilului mort in pantecele mamei ii acuza pe medicii care s-au ocupat de caz ca au amanat operatia pentru ca nu au primit spaga.

Doctorul Carmen Andrei, cel care s-a ocupat pentru a scoate fatul mort din burta mamei, sustine ca el nu a avut nicio vina si ca atunci cand a constatat ca inima copilului nu mai bate nu a mai avut niciun sens sa incerce sa intre in sala de operatii.

Acum se asteapta rezultatul necropsiei pentru a vedea ce s-a intamplat de fapt cu bebelusul de si-a pierdut viata in burta mamei sale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *