Conditii de functionare a teraselor din centrul Timisoarei

Saptamana aceasta la Timisoara se stabilesc conditiile de functionare a teraselor din acest an. In ceea ce-i priveste pe cei care au castigat licitatiile pentru Piata Unirii anul trecut isi vor putea amplasa si anul acesta terase cu conditia sa nu aiba restante la bugetul local. Un aspect nou este faptul ca vor aparea terase si la Ceasul Floral si pe strada Marasesti, pentru amplasamentele respective urmand sa se desfasoare o licitatie.

Proiectul ce va fi discutat in cadrul acestei saptamani priveste doar terasele care se afla in alta zona decat cea din fata punctului de lucru. De asemenea consilierii doresc ca cei care vor sa obtina autorizatii pentru amplasarea teraselor in centru sa elibereze zona in cel mult 15 zile in cazul in care va incepe proiectul pentru reabilitarea spatiilor publice din centrul istoric al municipiului.

Cei care doresc sa obtina autorizatie pentru un spatiu in scopul amplasarii unei terase trebuie sa se mearga la Biroul Autorizare Activitati Comerciale din cadrul Directiei Cladiri Terenuri si Dotari Diverse, insa cei care pana acum au avut terase si nu si-au platit taxele nu vor mai fi primiti la licitatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *