Comercinat muscat in Piata Complex din Cugir

Piata Complex din Cugir a mai produs o victima a inmultirii haotice a cainilor fara stapan, dupa ce un comercaint din piata “Complex”  a fost muscat de picior de catre un caine agresiv. Comerciantul in cauza de numeste Ioan Popa, un comerciant de legume si fructe care vinde produse in piata respectiva de ani de zile.

Cu toate eforturile administratiei locale de a stopa fenomenul cresterii numarului de caini fara stapan din Cugir, situatia este momentan fara control, iar cainii vagabonzi au devenit parte a comunitatii din Cugir. Problema este ca multe din aceste animale sunt flamande si bolnave iar unele pun in pericol siguranta cetatenilor urbei de sub Dragna.

Nu cu mult timp in urma un locanic a fost muscat de caini in timp ce mergea cu bicicleta, un copil s-a trezit cu piciorul sfasiat iar un alt om s-a trezit atacat de o haita de caini de care a scapat cu mare greutate.

Omul s-a deplasat la Spitalul Cugir pentru ingrijiri medicale, fiind diagnosticat cu plaga produsa prin muscatura.

De aici mi s-a recomandat să merg la serviciul ”Boli Infecțioase” din Alba Iulia pentru investigaţii şi tratament antirabic, deoarece nu este exclus ca animalul să fi fost turbat. Asta înseamnă trimitere de la medicul de familie, cheltuieli proprii de deplasare, pierderea unei zile de lucru la care se adăugă stresul legat de pericolul care mă paşte, în cazul în care animalul a fost bolnav”, a declarat indignat comerciantul.

Lumea din orasul Cugir asteapta masuri mai eficiente in privinta cainilor de la autoritatile locale, sperand ca ei sa nu fie printre cei care vor fi muscati de caini.

caine-turbat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *